Onze aanpak

Risicoanalyse
Elke situatie is anders. De implementatie van een goed beveiligingssysteem is voor ons dan ook maatwerk. OXB stelt uw belang voorop en stemt de keuze voor een bepaalde oplossing af op de karakteristieke eigenschappen van uw omgeving. Om uw pand op de juiste manier te beveiligen maken wij allereerst een risicoanalyse. We letten daarbij op het risico van diefstal, inbraak, overval en andere gevaren die uw leefsituatie kunnen belemmeren. In goed overleg beslissen we samen met u welke risico’s acceptabel zijn en tegen welke risico’s u zich wilt beveiligen.

Beveiligingsplan
Nadat de risicoanalyse is opgesteld ontvangt u een beveiligingsplan. Met behulp van dit plan treffen we beveiligingsmaatregelen. We nemen samen met u alle mogelijkheden van de verschillende beveiligingsystemen door en kiezen zo uiteindelijk het meest efficiënte systeem voor uw situatie.

Montage
OXB heeft professionele en vakkundige installateurs in dienst die de montage van de gevraagde apparatuur verzorgen. Ook voor reparatie-, service- en onderhoudsbeurten kunt u op ons rekenen. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar zodat u altijd verzekerd bent van een optimaal functionerend beveiligingssysteem.

Al onze producten kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met innovatieve techniek, een strak design, optimaal bedieningscomfort en een flexibele toepassing bieden wij u een breed assortiment aan producten die bijdragen aan een verbeterde én beveiligde leefsituatie voor u, de eindgebruiker.